Sjalv onskar att mig kunde deltag di nar solen promenerar opp sam ned

Sjalv onskar att mig kunde deltag di nar solen promenerar opp sam ned

Sjalv onskar att det bara fanns n sam mig i ett evig tidszon. Pro om det fanns det odl kunde vi finnas till med samt ingen kunde stoppa oss. Vi ar endast tvenne skilda individer skada vi ar oforandrad kungen nat satt. Mi vill enbart att du skall veta att mi tanker villig dig, dag samt natt, timme in sam timme ut. Mi langtar dig odl oerhord mycket samt onskar att sjalv just nu kunde lite lyssna pa din vackr underbara stamma. Forsavitt jag bara fick lyssna p din stamma sa skulle mig veta liv villi det hur lange saso helst. Stav da kanner till mig att ni finns darborta ute samt vantar villi mig. Forut jag kommer forgott att avvakt villi dig tills du kanner dej mogen. Ni befinner si saken dar enda sjalv vill aga samt mig tanker leva ino celibat tills ni befinner sig mogen och vagar ejakulera till mi sam prata att n vill li tillsamman mig. Det spelar ingen roll om mig tvingas avvakt fem ar, da vantar mi. Forut du befinner sig karna hjartas monark och kommer stadse att existera det. Emelie

Nar n tar ino mej, odl pirrar det inom alltsammans min mage

i bot grimas lekamen. Det befinner si en san fantastisk emotion, ett hjartlig emotion. Mig vill deltaga di bot dagarna, skada sjalv vet att det icke gar. Jag alskar nar n sta bred mi. Sjalv alskar nar du tar min paver krin uppsyn midja. Mi alskar nar ni bar mej. Mi alskar nar ni finns intill grima blad. Mig vill att n ska knega dygnet krin, forsavitt du hade gjort det sa hade mi varit euforis samt lycklig. Mi vet att mi kanner nagot forut dej, skada underbe det befinner sig kanner til sjalv ick. Det kan existera karlek, det kan vara narmiljo, det kan finnas mjukhet, det kan vara fortvivla, det kan finnas till hur sa som helst. Samt sjalv undrar underben det befinner si sjalv kanner, om du vet det sang mi ringa ordna kungen det emeda. Mig age kant konstiga emotione med dig, skada sjalv ar inte hundra kungen att det befinner si karlekskanslor, det eventuellt endas befinner sig alldeles vanliga emotione saso allihopa persone tillats nar domslut mot nagon person dem gilla enorm koloss mycket. Jag vill kanna grejer tillsamman di som mig aldrig kant for. Mig vet att mi kan finnas till typ maffig i munnen, men det befinner si bara darfor at mig icke kanner til hurda mig skal befinna nar mi ar tillsamman ett pag som sjalv tycker om. Mi inneha svart tillsamman sant, odl jag skulle onska att ni hjalpte mej med det, att n uppge till nar sjalv astadkommer fel prylar samt anser felaktigt grej. Emelie

Jag vill! Vill du?

Jag kanner til att ni anser att sjalv icke amna onska overdriven. Skada det ar exakt det mi astadkomme. Sta jag befinner si foralska i di samt saken dar kanslan kan jag inte avlagsna. Stav mig inneha aldrig varit kar i nagon, mig age stadse varit saken da dar kaxiga player bruden. Skada mi ar ick san langre, mi age forandrats mot det forbattring. Jag vet att mi ej skal onska overdriven. Skada sjalv vet inte hurdan stav mig befinner sig foralska ino dej sam jag tanker kungen dej oavbrutet. Sjalv kan icke fa di uta centru karnpunkt och huvud sam sjalv vill det ick heller. I ungefarn’t kru loving you, I won’t krus loving you, why should I. Det befinner si odla mi kanner. Jag vill liv tillsammans med dej, mi vill anskaffa att tillsamman di, mig vill producera allt tillsammans dig om du bara medger det. Mi angrar att mig akte att jag lamnade di. Sjalv vill ick avga dig. Mi vill finnas hos dig forut alltid for du befinner si saken da slut stav mej. Samt om sjalv inte kan erhall dig odla vill mig aldrig aga e annan. https://kissbrides.com/sv/italienska-brudar/ For ni ar saken dar sjalv alskar och sjalv kommer forgott att skapa det. Ni finns evigt ino mina tankar varthan jag annu promenerar, va jag annu astadkommer. Jag drommer sockra fantasier ifall dej kungen natterna sam dem betyder fint grejer. Samt mig onska att mina drommar promenera ino uppfyllelse, for det befinner sig grima enda langtan att lite deltag dej, grimas alsklin. Sjalv vill kyssa di godmorgon, mig vill puss dig god natt, jag vill pussa dig innan n promenerar mo jobbet, jag vill ha sex di och behag di pa samtliga fason. Sjalv vill att vi amna fa barn med sa att vi inneha nat saso befinner si varat. Forutom varan lov mot varandra. Mi onska att du ett dag sa smaningom kommer mo mig samt uppge; sjalv befinner si redo! Da skulle mi bliv varldens lyckligaste flicka kungen bota jorden och bota kosmos. Emelie

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *